Academy kalender

« November - 2017 »
Z M D W D V Z
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
 

WORKSHOP - Personal Finance voor vrouwen

Slechts tien procent van de Nederlanders heeft een vaste adviseur bij de bank. Deze private banker is, of zou volledig op de hoogte moeten zijn van de persoonlijke situatie van de klant. Het overgrote deel van de Nederlanders heeft dus...Lees meer »

WORKSHOP - Personal Finance

Banken wijzen vaak kredietaanvragen af, vooral die van ondernemers. Vaak ten onrechte. Wil je als ondernemer een goede kredietaanvraag indienen, dan is het belangrijk dat ook je privézaken goed op orde zijn. Voor een ondernemer, vormen...Lees meer »

TRAINING | Inschrijven op aanbestedingen

U doorloopt het inschrijfproces van een aanbesteding. Specifiek voor u op maat. Inclusief verbeterpunten en de juiste vertaalslag waarmee u een hogere scoringskans realiseert. U heeft ervaring met het inschrijven op aanbestedingen...Lees meer »

TRAINING | Commissie van Aanbestedingsexperts

Wat is de commissie, haar rol, invloed en hoe gaat zij te werk? Welke klachten zijn er? Wat zijn uw rechten en plichten? Voor veel ondernemers en ook aanbestedende diensten is de Commissie van Aanbestedingsexperts nog altijd een...Lees meer »

TRAINING | Werken met TenderNed voor inschrijvers

Aan de hand van herkenbare voorbeelden nemen wij u mee door het systeem van TenderNed en worden de procedure, basiskennis en actuele wet- en regelgeving op praktische wijze aan u uitgelegd. TenderNed is hét verplichte...Lees meer »

TRAINING | Basis (digitaal) aanbesteden

Kennismaking met (digitaal) aanbesteden en Werken met TenderNed. In de training wordt gewerkt met herkenbare praktijkcases. U wilt meer weten over aanbesteden, wat is een aanbesteding, waar vind ik de juiste informatie en hoe bepaal...Lees meer »