Academy kalender

« Juni - 2018 »
M D W D V Z Z
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Niet de Bitcoin, maar Blockchain! Of toch niet?

15 juni 2018 | Geschreven door: John Greijmans

Ik had beloofd niet meer over de bitcoin te schrijven, en ga dat ook niet doen. Maar in mijn laatste blog over cryptovaluta was ik positief over de mogelijkheden die de onderliggende blockchain-technologie kan bieden. Daarop wil ik hier...Lees meer »

Hoe los je een conflict op de werkvloer op?

07 juni 2018 | Geschreven door: John Greijmans

Het is iets wat je probeert te vermijden, maar het komt toch regelmatig voor: een arbeidsconflict. Ook mij is het helaas een aantal keren overkomen. Een arbeidsconflict is vervelend voor alle betrokkenen en moet daarom snel worden...Lees meer »

Iedereen moet kunnen verkopen

01 juni 2018 | Geschreven door: John Greijmans

Wil je echt carrière maken, dan moet je minimaal één vaardigheid ontwikkelen. En dat is verkopen. Ben je in loondienst of heb je een eigen bedrijf, werk je rechtstreeks met klanten of zit je in een rol waarin je nooit met klanten omgaat,...Lees meer »

Bitcoin en E-mail: zoek de verschillen

22 mei 2018 | Geschreven door: John Greijmans

Ik had me voorgenomen geen artikelen meer over bitcoins te schrijven. Drie was mooi genoeg. Maar op mijn laatste blog kreeg ik een reactie van iemand die het niet met mij eens was. Dat juich ik toe, zeker omdat ik die niet zo vaak krijg,...Lees meer »

AFM en mijn strijd tegen de BitCoin

11 mei 2018 | Geschreven door: John Greijmans

In 2016 heb ik een aantal kritische blogs over de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geschreven. Zo hekelde ik het feit dat de AFM individuele medewerkers in een organisatie dwingt zich aan de geldende wet- en regelgeving te houden en...Lees meer »

Algemene Verordening Gegevensbescherming

03 mei 2018 | Geschreven door: John Greijmans

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt vanaf 25 mei, en schrijft voor dat je duidelijk maakt welke persoonsgegevens je verwerkt, hoe je daarmee omgaat en welke maatregelen je neemt om die gegevens te beschermen....Lees meer »