Academy kalender

« Augustus - 2019 »
Z M D W D V Z
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ondernemen en Boekhouden

Ondernemen is leuk, spannend en uitdagend. Dat vinden we allemaal. Het vreet haast al je tijd op. En ook dat vinden we eigenlijk best wel leuk. Maar helaas heb je ook andere verplichtingen. Een daarvan is het (laten) bijhouden van je...Lees meer »

WORKSHOP - Netwerken

Netwerken. Voor sommigen is het een ‘art of living’ maar voor anderen een heuse uitdaging. Waarom zou je moeten netwerken? Wat levert het je op?We horen het vaak: netwerken is belangrijk. En dan legt een relatie, vriend of collega je uit...Lees meer »

Time Management: Realize your Bright Ideaz

Waarom is Realize your Bright Ideaz belangrijk?Het stellen van doelen komt overal voor. Of je nu op school zit, aan je carrière timmert of aan sport doet. Als je een doel hebt, weet je waarvoor, en waar je naar toe werkt. Dat op zich al...Lees meer »

WORKSHOP - Personal Finance

Banken wijzen vaak kredietaanvragen af, vooral die van ondernemers. Vaak ten onrechte. Wil je als ondernemer een goede kredietaanvraag indienen, dan is het belangrijk dat ook je privézaken goed op orde zijn. Voor een ondernemer, vormen...Lees meer »

Financiën voor de niet-financiële bestuurder

- Een praktische inleiding -De training “Financiën voor de niet-financiële bestuurder” duurt vier uur. In die tijd komen onderstaande onderwerpen aan de orde. Naast theorie worden voorbeelden uit de praktijk behandeld en is er ruimte...Lees meer »

TRAINING - Debiteurenbeheer

Het gebeurt al te vaak. Een groeiend, goed renderend bedrijf gaat failliet of wordt tegen de zin van de eigenaar overgenomen. Vaak is de reden, dat klanten of te laat of helemaal niet betalen. Aangezien personeel, leveranciers en, niet te...Lees meer »