Academy kalender

« Augustus - 2019 »
Z M D W D V Z
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ianthe Groeneweg-Pourier is zelfstandig ondernemer. Zij heeft bedrijfseconomie gestudeerd en heeft een achtergrond in accountancy en consultancy, met name op het gebied van risico- en procesmanagement. Daarnaast is Ianthe jaren betrokken geweest bij het traineeprogramma van de Gemeente Rotterdam, waar ze niet alleen een coördinerende rol had in het vormgeven en organiseren van het programma, maar waar ze ook zelf als trainer haar kennis en ervaring met de trainees deelde. Ianthe heeft een passie voor talentmanagement. Ze gelooft in het ontwikkelen van mensen en organisaties en in het strategisch inzetten van deze talenten. In haar bedrijf iGreenway incorporeert Ianthe haar consultancy-ervaring met haar trainers-ervaring en haar ambities op het gebied van talentmanagement.

Leonore van Tienen

Leonore van Tienen is sinds 2003 zelfstandig ondernemer. Zij studeerde communicatieve vaardigheden in Amsterdam en vond aansluitend verdieping in de opleidingen bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie. Haar fascinatie in hoe mensen zijn, het mens-zijn, vormt de rode draad in haar ontwikkeling. Vanuit haar onderneming www.bureauvantienen.nl verzorgt Leonore maatwerk trainingen, advies en coaching voor particulieren en organisaties, gespecialiseerd op het gebied van communicatie en gedrag.

Maria Berkenveld

Vanuit haar passie voor en interesse in mensen begeleidt en helpt Maria Berkenveld anderen om vol vertrouwen de toekomst tegemoet te treden. Hierbij maakt zij gebruik van de kennis en ervaring die zij in 23 jaar heeft opgedaan binnen het bankwezen. Maria werkte onder meer voor ING, ABN AMRO, Fortis MeesPierson en Banque Artesia. Tegenwoordig zet zij haar expertise in bij het coachen en begeleiden van ondernemers. Daarnaast verzorgt zij vaktechnische trainingen (Effectenkennis, Hypotheken, Kredieten en Financiële Planning) en workshops op het gebied van diversiteit, sociale vaardigheden zoals netwerken, solliciteren, onderhandelen en jezelf presenteren.

John Greijmans

John Greijmans is zelfstandig ondernemer. Na zijn studie economie en postdoctorale opleiding tot Certified Management Accountant, heeft hij 25 jaar gewerkt bij diverse ondernemingen, waaronder TNT en Geodis. Hij heeft management functies uitgeoefend op het gebied van financiën, informatiesystemen, logistiek en business ontwikkeling. Tevens is hij actief geweest als project- en programmamanager en heeft hij een brede ervaring op het gebied van change management en in het leiden van acquisitietrajecten. John schrijft regelmatig weblogs op www.johngreijmans.com en werkt aan een publicatie over de managementmethoden en -technieken die hij heeft toegepast en ontwikkeld.  

Marvin Sutherland

‘Hoe kunnen we excelleren en groeien in deze uitdagende tijden? Deze vraag wakkert mijn passie en ‘purpose’ (mijn ‘Why’) aan. Met mijn passie, onwrikbare optimisme en pragmatische attitude inspireer, ondersteun en daag ik ondernemers, leiders en professionals uit. Om hun passie, kwaliteiten en kracht nog meer te verzilveren, om daarmee een bijzonder verschil te maken voor hun klanten. Na twaalf jaar als implementatie consultant/trainer voor diverse adviesbureaus, waaronder KSG Berenschot, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik verzorg inmiddels al meer dan vijftien jaar als ondernemer, workshops voor klanten als Microsoft Europe, Cisco Systems, ING, ABN AMRO, SNS Reaal en HP EMEA.

Ik ondersteun ambitieuze MKB-ondernemers, directeuren, managers en teams, met Growth XL om in 90 dagen versneld door te groeien. Door je ondernemend leiderschap te versterken, creëer je ondernemende teams die een bijzondere waarde leveren voor klanten. We vertalen de visie (The Why) naar gewaagde doelen (The What) en de juiste strategieën (The How) om bijzondere waarde te creëren (The Wow) met empowered mensen (The Who).